hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Bez cenzure o EU

Podijeli ideje i iskustva putem televizije, 26.4.2013., TV Jadran u 21h

26.04.2013.

Emisija Cenzura

Tema: Podijeli ideje i iskustva putem televizije
26. 4. 2013., TV Jadran u 21h




Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda CENZURA PLUS prikazuje vam primjere dobre prakse udruga kroz Projekte udruga-Podijeli ideje i iskustva putem televizije. Program se provodi u sklopu projekta "Informiraj se i odluči" financiran sredstvima Europske unije u sklopu programa IPA INFO 2010. Cilj je prezentirati programe / projekte udruga i informirati širu javnost, te povečati njihovu vidljivost. Projekti su doprinijeli demokratizaciji i održivom razvoju zajednica, a provedeni su od strane organizacija civilnog društva. U današnjoj emisiji pogledajte :

Dobri buvljak -Udruga Druga Pomoć, potiče građane da sudjeluju u radu i podršci udrugama kroz doniranje  predmeta koje više ne trebaju. Funkcioniraju kao klasični buvljak ali na internetu s time da imaju popis 70-tak udruga kojima građani i građanke mogu donirati kupnjom predmeta oglašenih na Dobrom buvljaku.

IKEY -Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, identifikacijom problema u lokalnim zajednicama u Istri provode programe kroz koje mlade nezaposlene osobe educiraju  kroz teme upravljanja sobom, upravljanja tvtkom, upravljanja ljudima te ih povezuju s potencijalnim poslodavcima.

Volonterski centri-spona između volonterstva i zapošljavanja- Udruga za razvoj civilnog društva SMART,  promocijom volonterstva među mladima pomaže im da steknu dodatna znanja i vještine kao pomoć pri lakšem zapošljavanju.

Idejom do projekta,  projektom do sredstava-Udruga EU Klub, edukacijom i razmjenom znanja pruža znanja i iskustva za razradu projektnih ideja i pisanje projekata.


Pogledajte emisiju Cenzura ovaj petak 26 04. 2013. na TV Jadranu u 21:00 h


Emisija Cenzura realizira se u produkciji Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda CENZURA PLUS iz Splita, a emitira se u petak u 21:00 na TV Jadranu, te reprizno u subotu u 16:30. Emisiju Cenzura možete izravno pratiti putem platformi Max TV, B.Net i Iskon TV, a od tjedna nakon prvog emitiranja i na YouTube kanalu CenzuraPlusTV te lokalnim televizijama Gradskoj televiziji Zadar, TV Atili iz Bjelovara te Kanalu RI  iz Rijeke.

Emisija je pripremljena uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije. Emisija je dijelom financirana od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i ne izražava nužno stajališta Zaklade.


Povratak

AKTUALNO