hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva priopćenja

O POLITICI MASOVNIH MEDIJA 10. - 11. ožujka 2005, Kijev

07.02.2005.

U organizaciji Vijeæa Europe i zemlje domaæina – Ukrajine – u Kijevu æe se 10. i 11. ožujka 2005. godine održati 7. Europska konferencija o politici masovnih medija. Konferencija æe okupiti ministre nadležne za masovne medije iz 46 zemalja èlanica Vijeæa Europe, predstavnike Europske komisije, Europskog parlamenta i Vijeæa ministara EU kao i predstavnike veæeg broja meðunarodnih organizacija i nevladinih udruga iz podruèja masovnih medija i komunikacija.

 Opæa tema konferencije je "Integracija i raznolikost: nove granice europske politike u podruèju medija i komunikacija". Uoèi konferencije, 8. ožujka, u Kijevu æe se održati Forum nevladinih organizacija (iz podruèja medija i komunikacija), a za vrijeme trajanja konferencije zemlja domaæin organizira Meðunarodnu izložbu "Ukraine Informational" na kojoj æe se predstaviti izdavaèi, medijske kuæe (tiskani i elektronski mediji) informativne agencije, informacijske mreže i sl.
 Sve informacije o konferenciji, NGO forumu i izložbi, obrasci za registraciju/akreditaciju i rezervacije i sl. mogu se naæi na web stranicama organizatora (www.infomedia-e.expo2000.org.ua) i Odjela za medije Vijeæa Europe (www.coe.int/media).

Povratak

AKTUALNO