hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Sotona iz našeg sokaka

17.08.2007.

Primjerice, ukazao se u Aljmašu, gdje je vjernicima razdijelio letke s likom Branimira Glavaša, kojeg je predstavio kao muèenika, a ne kao osumnjièenika za najteže ratne zloèine, èime je vjernicima sugerirao da je ratni zloèin tobože kršæanski èin, a da su oni koji ga progone tobože "izdajnici i sluge": tipièan obrat vrijednosti, tako karakteristièan za Lucifera.
Da Sotona nikad ne spava dokazao je i brojnim protukršæanskim grafitima "Ubi Srbina" koji su tijekom noæi, a uoèi blagdana Velike Gospe, niknuli na Gospinu putu izmeðu Osijeka i Aljmaša. A da pali anðeo ima i sposobnost bilokacije dokazao je svojim istovremenim ukazanjem u Splitu, na procesiji od katedrale do Pojišana, gdje je našem bogobojaznom puku poturio sotonske stihove poput ovih: "Loša bila 45., rasula nas preko svijeta..."
Godina 1945. je izuzetno znaèajna u milenijskoj borbi Dobra i Zla na ovom planetu, jer su te godine snage Dobra, uz Božju pomoæ, porazile novovjekog Sotonu graðanskog imena Adolf Hitler, i "rasule preko svijeta" njegove vojnike. Onaj tko proklinje tu godinu, sam se svrstava u zlu vojsku.
Kako vidite, Sotona nije poštovao ni najveæi marijanski blagdan. Ako je vojni ordinarij zaista prepoznao Sotonu u hrvatskim medijima, njegova bi graðanska i kršæanska dužnost bila prijaviti ga nadležnim vlastima, kako bi ga se moglo "locirati, identificirati, uhititi, transferirati".

Povratak

AKTUALNO