hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

ŠPRAJC ODGOVORIO ŠEFICI 'Hloverka više minuta dala Tipuriću i Mravku!'

15.01.2010.

Nakon što je glavna urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak-Srzić teško optužila svog podređenog kolegu Zorana Šprajca da je namjerno pozvao šefa SDP-a Zorana Milanovića kako bi joj napakostio, tportal je došao i do reakcije samog Šprajca, koju prenosimo u cijelosti

'Hloverkine izjave samo govore da ona ne može točnu informaciju prenijeti ni sa događaja kojem je osobno prisustvovala. Dakle, kad kaže da nije znala za gostovanje Zorana Milanovića, onda je valjda spavala na kolegiju na kojem smo o tome govorili. Također su joj bila dostupna i pitanja za gosta, a samog Milanovića i osobno je srdačno dočekala i još srdačnije ispratila', rekao nam je Šprajc.

'Vlada je svoje gospodarske mjere službeno predstavila tek dan poslije, pa je mogla u goste zvati i nekog iz Vlade, a zašto nije - ne znam. Milanović je u studiju samo kratko prokomentirao ono što smo o Vladinim mjerama neslužbeno već znali i pri tome ih nije napao, nego je rekao da su OK, ali da je to trebalo i ranije donijeti i da to nije dovoljno', dodaje Šprajc.

'Veći dio razgovora bilo je riječi o općoj ekonomskoj situaciji, mogućnosti konsenzusa između dviju najvećih stranaka i situacije u SDP-u. Sve skupa, ne deset nego točno sedam minuta nije neuobičajeno, s obzirom na to da je Hloverka veću minutažu poklonila tipovima poput Darka Tipurića i Ivana Mravka... Dakle, čemu tolika nervoza, zna samo Hloverka', poentira urednik i voditelj 'Dnevnika'.

Povratak

AKTUALNO