hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Hloverka izgurala Dnevnik 3: Dobila 4 emisije tjedno, gledat ćemo je svakog radnog dana!

02.09.2011.

index.hr

Hloverka Novak Srzić mogla bi biti glavna kreatorica javnog mišljenja u Hrvatskoj tijekom predizborne kampanje.

Kako neslužbeno doznajemo s Prisavlja, Hlo je u jesenskoj shemi dobila čak četiri večernja termina tjedno za svoju političku emisiju, što će vjerojatno presuditi Dnevniku 3, koji će ići u kraćem formatu i bez gostiju u studiju.

Urednici i voditelji Dnevnika 3 jutros su zbog toga žestoko reagirali, a na čelo pobunjenika stala je Dijana Čuljak Šelebaj, kazavši na kolegiju informativnog programa "da ona to neće dopustiti".  

"Nemam pojma što se događa, bila sam cijelo jutro na nekom sastanku", rekla je Hloverka za Index, odbivši potvrditi informaciju da se izborila za to da je gledamo cijeli radni tjedan.

Zanimljivo je da se za najbolje termine trenutno bore dvije voditeljice i urednice koje je matična kuća ili tužila ili su se trebale naći pod USKOK-ovim istragama zbog tajne suradnje s konkurentskim televizijama.

Čuljak i ekipa iz Dnevnika 3 već gledaju kako uteći u neki drugi termin uspije li ih Hlo izgurati, a prvi im je na "piku" popodnevni program, trenutno rezerviran za emisiju Hrvatska uživo.

B. Z.

Povratak

AKTUALNO