hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Đakić: Sumnjam da iza anonimke stoji nekada moćna osba koja ima psihičke probleme

08.09.2011.

virovitica.net

Saborski zastupnik Josip Đakić prokomentirao je za portal Politika plus anonimnu kaznenu prijavu za ratno profiterstvo. Ponovio je da u to vrijeme nije bio na nikakvoj funkciji u Virovitici te da nije imao nikakvog utjecaja na događaje u tome gradu.  - Nisam učestvovao u tom kriznom stožeru i ne znam od kud se pojavila informacija da sam ja u to umješan. Isto tako, za prijavljene znam da su bili tamo, ali da su svoj posao radili časno i uspješno - rekao je Đakić.

Posebno osvrnuo na Gorana Gazdeka, urednika portala Virovitica.net, koji je vijest prvi objavio, a u njoj spomenuo upravo Đakića kao jednog od prijavljenih.Od njega traži 100.000 kuna odštete.

- Tog Gazdeka sam tužio i on će na sudu morati reći odakle mu te informacije. Moja odvjetnica je kontaktirala DORH i tamo su joj rekli da protiv mene nema nikakve prijave. Taj Gazdek, koji se preziva kao jedan partizanski moćnik iz Virovitice, to je napravio kako bi me politički diskreditirao, nedvosmisleno će Đakić.

Kada ga je novinar upitao zna li možda tko bi mogao stajati iza te anonimne prijave, Đakić je postao tajnovit.

- Ne želim vam reći puno ime i prezime, ali sumnjam da je ovo napravila nekada moćna osoba koja ima psihičke probleme i sada radi to što radi. Ponavljam, to je politički namješteno, rekao je  Đakić.

virovitica.net

Povratak

AKTUALNO