hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva priopćenja

DJ Bandiæ 'preuzeo' program Obiteljskog radija

22.03.2006.

ZAGREB - Na prvi dan proljeæa prije 10 godina u šest ujutro u zagrebaèkom radijskom eteru oglasila se nova radijska postaja - Obiteljski radio. Ta obljetnica proslavljena je juèer sveèanim domjenkom i otvaranjem novog, supermodernog radijskog studija. A tko bi se prvi javio u eter iz novog studija nego zagrebaèki gradonaèelnik Milan Bandiæ.

Bandiæ zbunio voditelje
- Ma, ne vidim nikakvu razliku odgovorio je zbunjeni Bandiæ, vidno šarmiran simpatiènim voditeljicama slavljenièkog radija, na pitanje kako mu izgleda novi studio u odnosu na onaj stari, u kojem je bio èest gost. Svojom izjavom Bandiæ je na trenutak uspio zbuniti i voditelje, koji su se ipak brzo snašli te gradonaèelniku ponudili da se okuša kao - glazbeni urednik.

A DJ Bandiæ je kao iz topa Obiteljskom za roðendan naruèio Colonijin hit "Najbolje od svega". Neki su juèer umalo i teško stradali - kada je voditeljica Barbara Kolar pozvala uzvanike da obiðu novi studio; svi su pohrlili u razgledavanje, a u toj strci samozvani zagrebaèki paparazzo, dvometraš Franjo, nehotice je gurnuo mikrofon te nokautirao Barbaru.

Moæni uzvanici
A o moæi i statusu 10-godišnjaka, Obiteljskog radija, najviše govori lista uzvanika koje je u svome prigodnom govoru nabrojao ponosni direktor:

- Meðu nama su gradonaèelnik Zagreba, ministri u Vladi, predsjednica Gradske skupštine, predstavnici stranaka i saborski zastupnici, šef misije OESS-a, predstavnici veleposlanstava, župan Zagrebaèke županije, èlanovi Poglavarstva, predstavnici vjerskih zajednica, Vijeæe za elektronske medije, direktori i glavni urednici medijskih kuæa... naši poslovni partneri, predstavnici sportskih udruga, glasnogovornici i kolege novinari pozdravio je uzvanike direktor Obiteljskog radija Franjo Greguric i zahvalio onima koji zbog obaveza nisu mogli doæi... Izostali su sa slavlja, naime, samo premijer i Predsjednik.

Povratak

AKTUALNO