hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva priopćenja

Hloverki milijun kuna za prijelaz na Novu TV

23.12.2006.

Za prelazak s HRT-a na Novu TV Hloverka Novak Srziæ dobit æe najmanje milijun kuna!
Precizan iznos krije se, doduše, onako kako zmija krije noge, no pouzdani izvori tvrde da se ispod milijuna neæe iæi.
Ili, drugim rijeèima reèeno, nogometaši Jertec i Pokrivaè mogu se pokriti ušima, nakon što je jedna TV zvijezda dotaknula zvijezde "nogometaškim" ugovorom.
Ostvaruje se tako prognoza direktora Nove TV Siniše Svilana kako æe se uskoro televizijski kreativci plaæati suhim zlatom.

Emisija od sijeènja

"HloverkaNo, èini se da je bio u pravu i visokopozicionirani izvor s HTV-a koji nam je nedavno u povjerenju kazao kako æe s jednim potpisom Hloverka Srziæ-Novak riješiti sebi financije na duži rok. Na koliku vjernost se Hloverka obvezala za sada je nepoznanica. Zna se, meðutim, da æe, poèevši od sijeènja, gledateljima Nove TV podariti zauzvrat nešto sasvim drukèije od "Otvorenoga".
Navodno bi Hloverka trebala raditi dnevnu emisiju u kojoj æe, poput kolega s amerièkih velikih TV postaja, u svojem dvosjedu, uz razgovor ugodni, ugostiti niz viðenih Hrvata koji se neæe baviti samo politikom.
Hloverka Novak-Srziæ konaèni potpis na neodoljivu ponudu trebala bi, prema našim saznanjima, staviti veæ ovaj vikend. Ne treba ni sumnjati kako nakon toga više ništa na tržištu televizijskih trudbenika neæe biti isto.

Ponuda i za Šprajca

Uostalom, nedavno je "bezobraznu" ponudu s Nove TV dobio i voditelj HTV Dnevnika Zoran Šprajc.
Premda od tog transfera neæe biti ništa, sam Šprajc je priznao da mu je ponuda zagolicala maštu. Nakon što je pala prva milja, ne treba mu se ni èuditi.

Povratak

AKTUALNO