hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Vijeæe za radio i televiziju produljilo gradsku koncesiju Radiju 101

30.10.2002.

Takoðer, Vijeæe je zatražilo od Zavoda za telekomunikacije da osigura lakšu »rošadu« frekvencija izmeðu Radio Sljemena, Treæeg programa Hrvatskog radija i Radija 101, te da se sve odvija u istom terminu.
Ne postoje nikakve prepreke da Boško Bojanoviæ postane dionièar NOVE tv umjesto Continental filma, zakljuèilo je Vijeæe, koje je na prošloj sjednici zatražilo od Zavoda za telekomunikacije mišljenje o prijenosu udjela u tom trgovaèkom društvu.
Vijeæe je dodijelilo radijske koncesije za Brodsko-posavsku županiju Slavonskoj Posavini d.o.o., za Koprivnièko-križevaèku županiju Radiju Koprivnici, za Osjeèko-baranjsku županiju Medijskom centru Glas Slavonije, za Požeško-slavonsku županiju Miroslavu Kraljeviæu, za Splitsko-dalmatinsku Radiju Dalmaciji, te za Varaždinsku Radiju Varaždinu. Na razini grada Kraljevice, Vijeæe je dodijelilo koncesiju Radiju Portore u Kraljevici, te Hrvatskom radiju Valpovštini u Valpovu. Obnovljeni su postupci za dodjelu koncesije Studiju Minsk, Radio Sinju, te Radio Èabru - postaja Tršæe.
Anuška Fjoroviæ

Povratak

AKTUALNO