hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Milorad Bibiæ publicist godine

15.04.2003.

Godišnje nagrade HZSN-a su dobili fotoreporter Jutarnjeg lista Drago Sopta za cijeli niz atraktivnih fotografija, a ponajviše sa SP-a u Japanu i Koreji prošle godine, za radijsko novinarstvo laureatom je proglašen reporter Hrvatskog radija Lovorko Magdiæ, Nagrada za pisano novinarstvo uruèena je uredniku Sportske rubrike rijeèkog Novog lista Igoru Vraniæu. Veteran Hrvatske televizije Božo Sušec je dobitnik Nagrade za televizijsko novinarstvo, najbolje organiziranim press-centrom je proglašen centar finala vaterpolske Svjetske lige, održano prošle godine u Hrvatskoj, dok je za urednika godine proglašena Romana Eibl iz Vjesnika.
Nagrade za životno djelo su dodijeljene splitskom novinaru i dopisniku Jutarnjeg lista Nikici Vukašinu te višegodišnjem uredniku Hrvatskog radija i višestrukom šahovskom reprezentativcu Vladi Kovaèeviæu.
Juèerašnji 11. Sabor HZSN-a je bio i izbornog karaktera pa je dosadašnjeg predsjednika ove cehovske udruge Zorana Kovaèeviæa zamijenio novinar HRT-a Jura Ozmec, dok je glavni tajnik postao Marin Šarec. Izabran je i Izvršni odbora HZSN-a kao i Vijeæe èasti.

Goran ÈOP

Povratak

AKTUALNO