hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Severina sada tuži - rijeèki Novi list...

28.01.2005.

Na zagrebaèkom je sudu juèer ponovno bilo rijeèi o Severini i njezinu privatnom filmiæu, ovaj put na poèetku parnice protiv Novoga lista, od èijeg nakladnika Seve traži 75.000 kuna. Razlog su, tvrdi pjevaèica, njezine duševne boli nakon što je list 2. lipnja objavio èlanak o filmu i uz njega pet fotografija iz filma na kojima se Severina vidi u intimnom odnosu.

Juèer Severina nije došla na sud, bit æe pozvana tek na iduæe roèište u svibnju. Osim nje, iskaz æe dati i zamjenik glavnog urednika Novoga lista Goran Kukiæ. Severinina pravna zastupnica Lidija Horvat predložila je da svjedoèi i Sevin menadžer Tomica Petroviæ, rekavši da on najbolje zna što je pjevaèica proživljavala nakon puštanja filma u javnost. Meðutim, odvjetnik Novoga lista usprotivio se kazavši da o tome može govoriti iskljuèivo Severina iz prve ruke.

Zanimljivo je pritom što ni u tužbi, predanoj još u rujnu, kao svjedok o tome kako se Seve osjeæala nije predložen Sreæko Vargek, koji je tada još slovio za njezina zaruènika.

Dodajmo da je Novi list juèer pokušao posve osporiti tužbu tvrdeæi da Severina nije pokušala demantijem riješiti spor, ali njezina odvjetnica odgovorila je kako je Severina poslala reagiranje faksom, ali ono nikad nije objavljeno. (hd)

Povratak

AKTUALNO