hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Veèernjakovci se znaju zabavljati

10.09.2005.

ZAGREB – Veèernjakovci su sinoæ još jednom dokazali da se znaju zabavljati. Tradicionalna veselica Veèernjeg lista, nakon Maksimira prošle i Brezovice pretprošle godine, ove je godine održana na Jarunu, popularnom purgerskom šetalištu i kupalištu. 
Uzvanici su se okupili u restoranu “Som Jura” i u šatorima koji su bili postavljeni oko njega. Ni kiša nije sprijeèila veèernjakovce i njihove goste da se dobro zabave.
Novinari, fotoreporteri, urednici i svi ostali djelatnici uživali su u bogatom švedskom stolu, a sudjelovali su i u razlièitim igrama koje su im poslužile kao svojevrstan “team building”. Pjevalo se i plesalo uz bogat zabavni program do kasno u noæ. Poseban glazbeni gost bila je grupa Latino koja je podigla publiku na noge. 
Plesaèi iz plesnih studija “Ritam ulice” i “X-street” zabavljali su i animirali okupljene, a splitski duo Matko i Brane te zagrebaèka grupa Venera svirali su raznovrstan glazbeni repertoar. Prije ponoæi poèeo je DJ Dance party uz DJ Luksija i MC Dadu, koji je potrajao do ranih jutarnjih sati. Svi su veèernjakovci i nakon burne noæi sretno stigli kuæi jer je za sve organiziran besplatan prijevoz taksijem.  LADA NOVAK

Povratak

AKTUALNO