hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

FHM za 'napaljene' muškarce

24.11.2005.

ZAGREB Seksepilne policajke, go-go plesaèice, oskudno odjevene manekenke i gomila besplatnog alkohola obilježili su Launch party u povodu predstavljanja hrvatskog izdanja muškog lifestyle èasopisa FHM (For Him Magazine) u Hemingway baru. Brojni muški uzvanici, koji su i te kako imali na æemu pasti oèi, ipak su bili pomalo razoèarani što na party nisu stigle najveæe zvijezde prvog broja èasopisa, najseksepilnije Hrvatice - Severina i Nina Moriæ.

Sreæom, došao je Neven Ciganoviæ, koji bi ubuduæe trebao raditi kao stilist za FHM-ove pictoriale. Sreæom, jer stigao je s ergelom vrhunskih manekenki koje su popunile prostor svojim silikonskim dolinama, brdima i usnicama.

Na radnom zadatku zatekli smo i Veèernjakovu zvijezdu ljeta Jelenu, koja je uzvanike zabavljala plesom na pozornici. Iako smo navikli gledati ga s pivom u ruci, urednik u Playboyu Ribafish za tu se priliku pokušao zamaskirati èašom vina te je priznao da se na konkurentskom partyju nalazi incognito. Sreli smo takoðer i manekenku Anteu Kodžoman, bivšu bigbrotherovku Marinu Bajlo te Stefany Hohnjec, koja je prva stigla na zabavu.

Autor Marin LEVAJ

Povratak

AKTUALNO