hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Nagraðeni Sanader i pokojna Ana Rukavina

13.12.2006.

Najbolje u kategorijama birali su upravo novinari i urednici koji prate i vrednuju njihov rad, a sveèanost su uvelièali i predstavnici najvažnijih medijskih kuæa, poput predsjednika uprave Veèernjeg lista Marijana Jurleke. Premijer je novinare osvojio, osim teènim govorenjem stranih jezika, otvaranjem autoceste, povijesnim susretom s G. W. Bushom - te izjavom: "Tuæi žene nije cool".

- Pravo na informaciju zapravo je temelj demokracije i zato oni koji ih prenose imaju temeljnu ulogu u društvu - uzvratio je premijer kompliment novinarima, a Todoriæ je izjavio kako su mu u njegovu uspjehu veliku podršku dali rezultati Vlade i države.

- Agrokor se dignuo u zvijezde, osobito kad je u nas uložio i Pioneer, što su prenijele svjetske agencije - rekao je poduzetnik, koji je glasove osvojio porukama radišnosti, uspjeha i brige za zaposlenike. Takoðer, tvrtka s dvije milijarde kuna ukupnih prihoda podržava kulturne, znanstvene, ekološke i sportske projekte, èime pokazuje socijalnu osjetljivost.

- Ponosan sam što sam nagradu dobio za života mog dragog prijatelja Olivera Dragojeviæa - izjavio je glazbenik godine Gibonni. Nagradu za Janicu Kosteliæ preuzeo je Sreæko Ferenèak. Nagradu za Anu Rukavinu primila je, duboko dirnuta, njezina sestra Gordana Leto.

- Sve pozivam na bezbolno darivanje koštane srži, što je bolesnicima s leukemijom pravi blagoslov - rekla je G. Leto.


Povratak

AKTUALNO