hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Rasberger zatrpan molbama za ulaznice

13.07.2007.


- Ovo je 18. izdanje našeg ATP-a koji mnogi zovu najljepšim na svijetu. Oèito je da ova sportska manifestacija postaje punoljetna jer imamo èak dvojicu igraèa iz Top 5 kluba, a najveæa imena su: Ðokoviæ, Davidenko, Ljubièiæ i nezaobilazni Moya , kaže Rasberger, dodajuæi da ga je Ivan Ljubièiæ poslušao i prihvatio sugestiju kako je u najboljim godinama za osvajanje turnira.
 
- Rekao sam Ljubi da ima još dvije godine da osvoji Umag jer dolaze novi mlaði igraèi i bit æe mu nakon te dvije godine sve teže doæi do pobjede. Znam da mu je bilo teško odluèiti se za zemlju nakon više od mjesec dana treniranja i igranja na travi. Iz istog razloga proteklih smo godina gubili i njega i Ivaniševiæa, što je razumljivo jer oni su se u ovom dijelu sezone veæ pripremali za njujorški cement. Još bih se pohvalio dolaskom Gaudija koji je u karijeri osvojio Grand Slam turnir - Roland Garros, a èak èetiri dosadašnja pobjednika Umaga (Moya, Canas, Wavrinka i Mantilla) vraæaju se ove godine u Umag, kaže Rasberger.

- Nedolazak Nadala nismo shvatili tragièno jer njega æemo sigurno uskoro vidjeti u Umagu, a njegov izostanak vama æe novinarama sigurno olakšati posao, rekao bih, prepoloviti ga, našalio se Rasberger.  
 

Povratak

AKTUALNO