hrvatsko novinarsko društvo croatian journalists' association
Perkovčeva 2 | 10 000 Zagreb | Tel: 482-8333 | Faks: 482-8332 | E-mail: hnd@hnd.hr

Arhiva "Iz medija"

Balaban: Baš me briga za novinare

21.08.2007.



Pokrivaè: Osjeæam da æemo uæi u Ligu prvaka

Na krajnje uljudan poziv glasnogovornika da se po svom izboru, prije ili poslije tuširanja, pojavi pred novinarima i kamerama HTV-a, Balaban je krenuo u napad...

- Ništa ja ne moram... baš me briga za novinare, neæu - kazao je Balaban, a prenio glasnogovornik, koji je poziv ponovio dvije minute poslije.

- Neæu - rekao je ponovno, i minutu poslije se potukao s Viševiæem.

Trener Dinama Branko Ivankoviæ, dodaje isti izvor, svjedoèio je prvom dijelu 'eventa' i kroz šaljivi komentar pokušao ublažiti stvar.

- Kolika je lova? - uz osmijeh je gospodski Ivankoviæ okretao stvar na šalu.   (as)

Viševiæ: Balaban me prvi udario

OSIJEK - Šakaèki obraèun Boška Balabana i Tomislava Viševiæa, dvojice prvotimaca Dinama, odnosno Osijeka, a neposredno nakon utakmice i po izlasku s travnjaka, sagledan je veæ iz nekoliko kutova. No najbolji je onaj jednog od aktera. Prvi je progovorio Viševiæ.

- Uistinu je bilo verbalnih provokacija tijekom utakmice, ali ništa više nego što se to i inaèe zna dogaðati, pa ne razumijem da se jedan prekaljeni internacionalac dao toliko isprovocirati. Da, Balaban me je prvi udario. Žao mi je zbog cijelog dogaðaja, napose crvenog kartona - rekao je Viševiæ odbijajuæi potvrditi, a što je jasno kao dan, da je Balabanu vratio s nekoliko udaraca.

- Ja sam nogometaš, ne boksaè - zakljuèio je Viševiæ.     (as) 

Povratak

AKTUALNO